BAUSCH&LOMB CONCENTRATED CLEANER е разтвор за почистване на твърди газпропускливи контактни лещи преди поставянето им в разтвор за съхранение и дезинфекция.

Той отстранява повърхностните отлагания, които могат да доведат до влошаване качеството на зрението и комфорта по време на носене на контактни лещи.

Начин на употреба:

За осигуряване на нужната дезинфекция, трябва да спазвате последователно следните стъпки:

Стъпка 1: Поставете лещата на дланта си, накапете няколко капки от BAUSCH&LOMB CONCENTRATED CLEANER и я изтъркайте внимателно в продължение на около 20 сек.

Стъпка 2: Изплакнете лещата обилно с Bausch&Lomb Sensitive Eyes Saline Solution или друг физиологичен разтвор докато отстраните всички следи от почистващия разтвор.

Стъпка 3: Поставете всяка леща в съответното гнездо на контейнера и я залейте с пресен Bausch&Lomb Conditioning solution. Лещите се считат за дезинфекцирани и добре кондиционирани след най-малко 4 часа престой в разтвора.

BAUSCH&LOMB CONCENTRATED CLEANER се предлага в пластмасови флакони от 30 мл.

Най-важният елемент от системата за почистване на контактни лещи сте ВИЕ! Създайте си правилни навици за поддържане на лещите и ще бъдете възнаградени с дълги години на безпроблемна употреба!