BAUSCH&LOMB CONDITIONING SOLUTION е разтвор за съхранение, овлажняване, кондициониране и дезинфекциране на твърди газпропускливи контактни лещи. Той съдържа съставка, която се свързва с повърхността на лещите и създава около тях защитна обвивка.

Използването на BAUSCH&LOMB CONDITIONING SOLUTION осигурява по-голяма продължителност и по-добър комфорт при носене на твърдите лещи.

Начин на употреба:

За осигуряване на нужната дезинфекция, трябва да спазвате последователно следните стъпки:

  • Винаги измивайте ръцете си преди боравене с контактните лещи.
  • След почистване с Bausch&Lomb Concentrated Cleaner, изплакнете лещата обилно с Bausch&Lomb Sensitive Eyes Saline Solution или друг физиологичен разтвор, докато отстраните всички следи от почистващия разтвор.
  • Поставете всяка леща в съответното гнездо на контейнера и я залейте с пресен Bausch&Lomb Conditioning Solution. Лещите се считат за дезинфекцирани и добре кондиционирани след най-малко 4 часа престой в разтвора.
  • Извадете лещата от контейнера, изплакнете я с Bausch&Lomb Conditioning Solution и тогава я поставете в окото.
  • Ако се наложи да извадите лещата от окото, накапете няколко капки от разтвора за съхранение върху нея и я изтъркайте внимателно от двете страни преди пак да я поставите.

BAUSCH&LOMB CONDITIONING SOLUTION се предлага в пластмасови флакони от 120 мл.

Най-важният елемент от системата за почистване на контактни лещи сте ВИЕ! Създайте си правилни навици за поддържане на лещите и ще бъдете възнаградени с дълги години на безпроблемна употреба!