SofLens Multi-Focal – точият избор за всяко разстояние

Нова технология, позволяваща виждане наблизо и надалече с една леща.

Какво е пресбиопия? Това е състояние, което се появява при хора над 40 години.

Дължи се на естествен процес на стареене на лещата на окото, при който тя загубва своята еластичност. За окото става трудно или невъзможно да фокусира предмети на различни разстояния. Способността за бърза смяна на фокуса също се влошава.

Лещите SofLens Multi-Focal на Bausch&Lomb имат уникален дизайн, който позволява лесно преминаване през всички точки на фокусиране като съществено подобрява близкото виждане, а също така и виждането на далечни и междинни разстояния, създавайки комфортни условия за окото през целия ден.

SofLens Multi-Focal ви позволяват да виждате ясно на всички разстояния и то винаги, когато това Ви е необходимо – по време на шофиране през нощта, вечер когато искате да почетете от любимата си книга или когато работите на компютър.

Материалът за изработката им, хидрогел с 38,6% водно съдържание, е подбран специално, за да отговори на променените условия на функциониране на окото след 40-те. Те се запазват комфортни и добре овлажнени през целия ден, въпреки промените в слъзния филм в тази възраст.

Ако сте на възраст над 40 г. и искате да разберете дали сте подходящи за SofLens Multi-Focal, отговорете на следните въпроси:

  • Имате ли затруднения при четене на разстояния, които преди това за вас са били нормални?
  • Срещате ли трудности при четене на оскъдно осветление?
  • Забелязвате ли влошаване на яснотата на зрението при шофиране през нощта?
  • Често ли усещате умора и напрежение в очите?

Ако сте дали поне 1 утвърдителен отговор на някой от тези въпроси, може би имате пресбиопия. Обърнете се към Вашия очен лекар за повече информация за лещите SofLens Multi-Focal.