ЛЕСНИЯТ И ЯСЕН ОТГОВОР ЗА ВАШИТЕ ПАЦИЕНТИ С АСТИГМАТИЗЪМ

Коригирайте с лещите SofLens® Toric и пациентите с ниски стойности на астигматизъм.

Те ще усетят отчетливо разликата в качеството на зрителното възприятие.

Насърчете ги да избягват компромиса с остротата на зрението си при избора на корекция със сферичен еквивалент.

Проучвания показват, че изписването на торични контактни лещи може да увеличи осезателно доходността на вашата практика.

Кои са факторите, които определят успеха на лещите SofLens® Toric?

• Уникалният съвременен Lo-Torque™ дизайн, който осигурява:

– Ротационна стабилност за оптимална зрителна острота (виж схемата долу)

– Постоянно добро напасване за целия диоптричен обхват (сфери и цилиндри), включително и при пациенти с ниски стойности на астигматизма

• Лесно и успешно напасване на всички пациенти с единствената налична базисна кривина -максимално опростява процеса на напасване и спестява време на вас и вашите пациенти •Успешна корекция при 93% от пациентите само въз основа на рецептата за очила, т.е без тестване е пробна леща

•Материалът на лещите Alfafilcon А е с 66% водно съдържание и нейонен състав, поради което има ниска склонност към натрупване на протеини и други замърсявания по повърхността им.

SofLens® Toric – за повече доволни и лоялни пациенти!

1. Стабилизираща формата призматична геометрия с нарастваща дебелина от върха към основата на лещата предлага отлична осева стабилизация.

2. Усъвършенствана оптична зона – диаметрите на оптичните зони на предната и задната повърхност са подбрани така, че лещите с различни диоптри да са с минимални разлики в дебелините им.

3. 360° удобен кант – намалява масата на лещата за постигане на ротационна стабилност.

4. Балансиран профил на вертикално удебеляване – еднаква дебелина за средна периферия на върха, в центъра и основата на лещата гаранция за ротационна стабилност.

5. Две кривини на задната повърхност – по-плоска централна и стръмна периферна част за оптимално центриране и зрителна острота

6. Заоблени ръбове – осигуряват комфорт и оптимално движение върху конюнктивата.

НАЙ-ПРОДАВАНИТЕ ТОРИЧНИ КОНТАКТНИ ЛЕЩИ