Кристално ясно зрение на всяко разстояние

Авангардно решение за пациентите с пресбиопия.

Първите мултифокални лещи от силиконов хидрогел.

Изключително здраве и удовлетвореност. Изключителен комфорт.

Одобрени за непрекъснато носене до 30 дни.

Интересни факти от проучвания на европейския пазар:

51% от пациентите с очила на възраст между 50 и 60 години нямат достатъчна информация за контактните лещи

32% са на мнение, че носенето на очила е неудобно

1 на всеки 4 от анкетираните не използва очила при социалните си контакти

Ако в определен етап от живота си установите, че имате проблем при четене на близки разстояния, не се тревожете. Най-вероятно се касае за пресбиопия – естествено състояние, което настъпва след 40-годишна възраст. Дължи се на естествен процес на стареене на лещата на окото, при който тя загубва своята еластичност. За окото става трудно или невъзможно да фокусира предмети на различни разстояния. Способността за бърза смяна на фокуса също се влошава.

Това, че имате пресбиопия, не означава, че задължително трябва да си купите очила за четене.

С контактните лещи PureVision Multi-Focal можете да виждате кристално ясно навсякъде – на близки, на далечни и средни разстояния.

Лещите PureVision Multi-Focal на Bausch&Lomb имат уникален дизайн. Той позволява лесно преминаване през всички точки на фокусиране, като съществено подобрява близкото виждане, а също така и виждането на далечни и междинни разстояния, създавайки комфортни условия за окото през целия ден.

PureVision® Multi-Focal притежават всички предимства на семейството контактни лещи PureVision®:

  • Достъп на много повече кислород до роговицата на окото в сравнение с традиционните хидрогелни материали (вкл. и тези с най-високо водно съдържание). Това гарантира здравословна употреба и дава на пациента възможност да избере заедно с очния специалист най-подходящия режим за носене:
    • сваляне всяка вечер
    • преспиване с лещи от време на време
    • продължително носене без сваляне до 30 дни
  • Постоянен комфорт, дължащ се на устойчивостта на материала към изсъхване и на намалената склонност към задържане на отлагания по лещената повърхност. Причина за това е специалната обработка на повърхността, нар. Performa – патентована технология на Bausch&Lomb.

Комбинацията от уникалния силикон-хидрогелен материал и патентования процес на обработка на повърхността създава леща, отговаряща точно на нуждите на пресбиопичните очи!

PureVision® Multi-Focal – мултифокални лещи, одобрени от Американската асоциация за храни и лекарства за едномесечно непрекъснато носене!