PureVision Toric – подходящ избор за пациентите с астигматизъм

PureVision Toric са първите силикон-хидрогелни контактни лещи за астигматизъм на Bausch&Lomb. Те съчетават предимствата на уникалния силикон-хидрогелен материал с най-утвърдения в света Lo-Torque дизайн на лещи за астигматизъм.

Защо те са различни?

  • Материалът, от който са изработени, е уникален по своите качества. Той пропуска до роговицата Ви изключително високо количество кислород и така гарантира здравето на очите Ви.
  • За изработката на PureVision Toric е използвана специфична технология на обработка на повърхността, чрез която лещите се запазват винаги влажни и чисти от наслоявания. Това е важна предпоставка за изключителен комфорт по всяко време.
  • PureVision Toric са изключително стабилни – те не се ротират в окото независимо от положението на тялото и главата, а това е най-важното условие, за да се радвате на постоянно ясно зрение.
  • HD VISION – Дизайнът на PureVision Toric е такъв, че осигурява не само добро зрение, но подобрява неговото качество – дори при неблагоприятни условия (при понижена осветеност, при шофиране през нощта) образите са ясни и контрастни.
  • PureVision Toric Ви дават свобода на избор по отношение на режима на носене – ежедневно поставяне, преспиване с лещите от време на време или продължително непрекъснато носене до 30 дни. Обсъдете с вашия очен лекар коя схема е най-подходяща за Вашия стил на живот!