Оптика с висока резолюция, осигурена от контактни лещи

Кристално ясно зрение, по-малко ореоли и отблясъци при приглушена светлина.
Контактните лещи коригират зрението, но при определени условия с тях не виждаме толкова добре, колкото ни се иска. Понякога се получават проблеми като:

  • недобър контраст и неясен образ в киното;
  • отблясъци и ореоли при нощно шофиране;
  • замъглени образи при слаба светлина

Контактните лещи PureVision 2 HD на Bausch + Lomb имат уникален по рода си асферичен дизайн, благодарение на който отблясъците и ореолите се свеждат до минимум. С тях можете да се радвате на кристално ясно зрение дори при слаба светлина. И това не е единственото им предимство! Контактните лещи PureVision 2 HD осигуряват така необходимите на Вашите очи здраве и комфорт.

Вие заслужавате безупречно зрение

Вече можете да виждате кристално ясно, дори при недостатъчна светлина!

Лещите PureVision 2 на Bausch + Lomb имат оптика с висока резолюция, специално създадена за ограничаване на сферичната аберация – явление, поради което качеството на зрението при недобра светлина се влошава и виждаме ореоли и отблясъци или замъглени образи.

77% от ползващите контактни лещи потвърждават, че с PureVision 2 HD виждат много по-малко ореоли и отблясъци около предметите дори при недобра светлина

Вие заслужавате комфорт без компромиси

Комфорт през целия ден

PureVision 2 HD на Bausch + Lomb са сред най-тънките силикон-хидрогелни контактни лещи, които се предлагат на пазара. Доставят се в опаковки, съдържащи богат на овлажнители разтвор и имат дизайн, който гарантира неповторима лекота при поставяне.

Характеристика Богат на овлажнители разтвор в опаковките
Предимство По-добър комфорт при поставяне
Характеристика По-тънка леща
Предимство Несравнимо естествено усещане и комфорт през целия ден

Две трети от пациентите твърдят, че с PureVision 2 HD просто забравят, че носят контактни лещи.

Очите Ви заслужават неограничен приток на кислород

Искрящи здрави очи

Кислородът е от особено значение за здравето на очите. Поради тази причина контактните лещи PureVision 2 HD са разработени така, че да пропускат големи количества кислород до окото. На практика те са сред лещите с най-високи стойности на кислородната пропускливост, които могат да се намерят на пазара.

79% от пациентите потвърждават, че с PureVision 2 HD очите им остават спокойни, чисти и искрящи.