Живейте живота си пълноценно с асферичните еднодневни лещи SofLens Daily Disposable

Безупречно зрение и комфорт с технологията ComfortMoist

50% от пациентите с контактна корекция в Европа използват еднодневни контактни лещи!

Какви са изискванията на тези пациенти към еднодневните лещи?

  • Ясно зрение
  • Комфорт през целия ден
  • Лесно боравене
  • Безопасна употреба

Контактните лещи за еднократна употреба SofLens® Daily Disposable са създадени, за да надхвърлят очакванията и на най-взискателните пациенти.

SofLens® Daily Disposable са предпочитани от хората с динамичен начин на живот, които искат да се освободят от ежедневните грижи за лещите си. Те гарантират свободата на потребителя във всяка ситуация:

  • по време на ваканция
  • при излизане вечер
  • при спортуване (особено при практикуване на водни спортове)
  • при пътуване

Кои са най-важните причини, за да предпочетете SofLens® Daily Disposable пред всички останали видове лещи на пазара?

1. С лещите SofLens® Daily Disposable ще изпитате предимствата на т.н. HIGH DEFINITION VISION (зрение с „висока резолюция”)

Имат уникалния асферичен дизайн на лещите PureVision, който коригира неспособността на очите да фокусират светлинните лъчи, преминаващи през центъра и периферията на роговицата, върху ретината (явление, нар. сферична аберация). В резултат от това често срещано естествено несъвършенство на очите, предметите изглеждат размазани или неясни, особено в слабоосветена среда.

С еднодневните контактни лещи SofLens® Daily Disposable с асферична оптика ще се радвате на ясно и остро зрение и ще възприемате наситените цветове с по-добър контраст дори и при слаба светлина, напр. при шофиране през нощта.

Възползвайте се от новото качество на зрителното възприятие и яркия контраст, които предлагат тези лещи. Забравете за взирането, дори и в слабоосветена среда.

2. За изработване на лещите SofLens® Daily Disposable е използвана технологията ComfortMoist за осигуряване на непрекъснат овлажняващ ефект и отличен комфорт през целия ден.

Лещите са направени от хидрогелен материал с високо (59%) водно съдържание и тяхна отличителна особеност е изтъненият им дизайн. За да се чувствате изключително удобно докато ги носите, дори и в края на деня, Bausch&Lomb използва специален разтвор за съхранение в опаковките, който обгръща лещите и взаимодейства със сълзите, създавайки обвивка от дълготрайна влага около тях. Резултатът е непрекъснат овлажняващ ефект и отличен комфорт през целия ден.

3. Боравенето с лещите SofLens® Daily Disposable е лесно, дори за начинаещи. Новите блистерни опаковки са с удобна за захващане крайна част и гладък етикет, който се отваря изключително лесно. Отделните опаковки са захванати една за друга, за да можете удобно и лесно да ги носите със себе си.

Освободете се напълно от грижите за контактните лещи като изберете SofLens® Daily Disposable на Bausch&Lomb!

Те гарантират в най-голяма степен здравето на очите Ви – при използването им рискът от инфекции и наранявания е много по-малък, отколкото при използване на лещи с по-дълъг срок на употреба.