Вие имате астигматизъм?

Bausch&Lomb има подходящите контактни лещи за Вас:

SofLens® Toric – най-утвърдената марка лещи за астигматизъм

Какво е астигматизъм?

Астигматизмът е състояние на окото, при което светлинният сноп, преминаващ през очните среди, не може да се фокусира в една точка и пациентът вижда размазано на всички разстояния.

Астигматизъм се установява, когато формата на роговицата е овална (като топка за ръгби), а не кръгла (като баскетболна топка).

Хората с астигматизъм, които не носят контактни лещи или очила, обикновено виждат образите замъглени или изкривени. Могат да се оплакват от главоболие, напрежение и умора на очите и неясно виждане.

Bausch&Lomb е световен лидер в производството на лещи, коригиращи специфични зрителни проблеми. Един от многобройните приноси на компанията за развитието на сървеменните технологии е свързан именно с лещите за астигматизъм – през 80-те години на XX век Bausch&Lomb създава първите такива лещи в света.

SofLens® Toric са едномесечни меки торични лещи.

Изработени са от традиционен хидрогелен материал с 66% водно съдържание.

Успехът им се дължи на специфичния им дизайн, гарантиращ ротационна стабилност и комфорт през целия ден.

Създадени да прилягат на уникалната форма на Вашето око, при поставяне те застават веднага на определената позиция и остават стабилни и не се ротират, независимо от промяната в положението на тялото и главата.

За да изпитате пълното удобство, отличната зрителна острота и комфорта от контактните лещи за астигматизъм, попитайте Вашия очен лекар за SofLens® Toric.